Veiligheid & openbare orde

Doorzoekingen bedrijf en twee woonhuizen

Op woensdag 13 april zijn door het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en het Openbaar Ministerie BES, met bijstand van het Recherche Samenwerkingsteam RST en de Rijksrecherche en in aanwezigheid van de rechter-commissaris, doorzoekingen verricht in twee bedrijfslocaties en in twee woningen op Bonaire.

Deze doorzoekingen zijn verricht in het kader van een onderzoek naar valsheid in geschrifte, uitbuiting, verduistering en oplichting, waarbij het administratiebedrijf EA&C B.V. en haar directeur R.L.A. vermoedelijk betrokken zijn.

Onderzocht wordt of op administratief gebied en met betrekking tot vergunningen strafbare feiten zijn gepleegd en of arbeiders, waarvoor het administratiekantoor diensten verricht, het slachtoffer zijn geworden. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo