Vakantie & Toerisme

Tourism Corporation Bonaire legt basis voor Tourism Master Plan

kralendijk

Kralendijk (13 april 2016) – Afgelopen week heeft Tourism Corporation Bonaire (TCB) een start gemaakt met de ontwikkeling van het Tourism Master Plan.

De directeur van TCB, de heer Maurice Adriaens heeft samen met de projectleider van het Openbaar Lichaam Bonaire, de heer Burney el Hage gesproken met aantal experts over het ontwikkelen van een plan, gericht op de duurzame ontwikkeling van toerisme op het eiland.

Na afstemming met het Openbaar Lichaam Bonaire zal de komende maanden gestart worden met de invulling van het masterplan. Naast de lokale stakeholders zullen ook experts buiten Bonaire vanuit verschillende disciplines hun input leveren.

“Ik vind het een uitdaging om samen met de lokale stakeholders een invulling te gaan geven aan een duurzame groei van het toerisme. Waar we zowel rekening houden met de bijzondere natuur en cultuur van Bonaire als ook zorgdragen voor het verhogen van het welzijn en welvaart van de lokale bewoners en bedrijven. Met als doel om de goede reputatie van Bonaire verder uit te bouwen als internationale topbestemming voor onze toeristen, zoals duikers, windsurfers, leisure toeristen en cruise passagiers”, aldus de heer Maurice Adriaens.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TCB via 717-8322 of info@tourismbonaire.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo