Geen categorie

Waarnemend Gezaghebber Bonaire feliciteert Gouden bruidspaar Kok

bruidspaar

Kralendijk, 19 februari 2016 – Hans en Willy Kok uit Nederland zijn 50 jaar getrouwd en om deze bijzondere gebeurtenis te vieren komt de waarnemend gezaghebber van Bonaire hun persoonlijk feliciteren. Hans (75) en Willy (73) hebben 50 jaar geleden elkaar het ja-woord gegeven in Amsterdam. Sindsdien is het echtpaar onafscheidelijk en zijn zij de gelukkige ouders van twee zonen, twee schoondochters en vier kleinkinderen. Hans, is van oudsher een woonbotenmakelaar en hij is samen met zijn vrouw met pensioen. Samen genieten ze inmiddels al jaren op Bonaire van hun eigen gele huis, Cas Kokki op de Playa Lechi in Kralendijk.

Iedere Nederlandse winter slaan ze over en vertrekken dan richting het mooi Bonaire, waar ze veel vrienden en familie laten meegenieten van de natuur, de omgeving en de typische Bonairiaanse cultuur. Hans kan zo in de plaatselijk promotie van het eiland, want met veel passie kan hij erover vertellen.

Aangezien dit een zeer bijzondere gebeurtenis is in Bonaire wilde de waarnemend gezaghebber het bruidspaar persoonlijk komen feliciteren.

 

Deel dit artikel