Economie

Analyse betalingsachterstanden door huurders by Cas Bonairiano

Analyse betalingsachterstanden door huurders by Cas Bonairiano

Ondanks alle aandacht die in de afgelopen jaren op verschillende manieren is besteed aan de financiële problemen waarmee een deel van de huurders van Fundashon Cas Bonairiano (FCB) te kampen heeft, is besloten op basis van de gegevens die FCB voorhanden heeft een analyse te maken van de oorzaken waardoor deze huurders steeds opnieuw met betalingsachterstanden te maken hebben.

In de bijlage  is de analyse “Nibud minimum begrotingen voor Bonaire 2014 en 2015 sociaaljaar onderzoek huurders van Fundashon Cas Bonairiano (FCB)” te vinden. Dit rapport is deze week overhandigd door Ben Oleano aan staatssecretaris mevrouw Klijnsma.

FCB Analyse2015 definitief versie 28 januari 2016

Deel dit artikel