Politie & Justitie

Openbaar Ministerie vraagt hulp van de bevolking in zaak overleden vrouw

Op 22 januari is het lichaam van de 72 jarige L. Seraus uit Rincon teruggekomen op Bonaire. Haar lichaam was in Nederland voor een gerechtelijke sectie. Het onderzoeksteam is in afwachting van de definitieve resultaten van deze sectie. Met name het onderzoek naar mogelijk giftige stoffen in het lichaam kan enige tijd op zich laten wachten.

De politie roept die mensen op zich te melden, die mevrouw Seraus na begin november 2015 nog hebben gezien of gesproken, en ook mensen na begin november bezoekers op haar erf of in de woning hebben gezien.

Rocargo

Degenen die meer informatie over deze zaak kunnen verstrekken, worden dringend opgeroepen contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 715 8000 of 717 8000 of via de tiplijn 717 7251

Deel dit artikel