Kunst, Cultuur en muziek

Gezaghebber Rijna ontvangt het boek “Opa Vergeet”

Afgelopen 2 december ontving de gezaghebber een boek dat kinderen bewust maakt over de ziekte van Alzheimer uit de handen van de directie van de Stichting Alzheimer Bonaire, vertegenwoordigd door de voorzitter, Evert Piar, vice-voorzitter Henna Winklaar, penningmeester Shanine Frans en 2de secretaris Monica Clarinda die tevens schrijfster is van het boek “Welo ta lubidá òf Opa vergeet”.

Het werk van Monica Clarinda werd gefinancieerd door de Stichting Alzheimer Bonaire. Het boek is gericht op kinderen van het basis onderwijs en is geschreven niet alleen om kinderen van Bonaire maar ook om kinderen van de andere eilanden en in Nederland bewust te maken van de Alzheimer ziekte. Het boek is in Papiamentu en Nederlands geschreven en is verkrijgbaar bij Addo’s Bookstore en Flamingo Bookstore. De gezaghebber was onder de indruk van de kwaliteit van het boek en heeft de directie van de stichting bedankt voor het goede werk die ze verrichten om de samenleving van Bonaire bewust te maken van de ziekte Alzheimer.

1200
Deel dit artikel