Welzijn & Zorg

Werkbijeenkomst voor de huisartsen van het Caribisch nederland

Medici uit Nederland en van de BES eilanden hebben samen tijdens een werkbijeenkomst verschillende onderwerpen behandeld. De werkbijeenkomst had meer het karakter van een voorbereiding op de bijscholing voor de huisartsen van de drie eilanden. Alle artsen moeten hetzelfde niveau halen welke voor de Nederlandse huisartsen gelden.

Gezaghebber Edison Rijna, die de opening heeft verricht, bracht naar voren dat hij erg blij is dat de organisatoren Bonaire hebben gekozen voor deze werkbijeenkomst.

Een van de belangrijkste onderwerpen van de bijeenkomst was het duiken. Bonaire staat bekend als een van de beste duikbestemmingen ter wereld. Bonaire heeft zeer zeker artsen met ruime ervaring op het gebied van behandelen van duikers die problemen hebben ondervonden tijdens het duiken en die ervaring kunnen delen.

  

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo