Vakantie & Toerisme

TUIfly start 3e vlucht naar Bonaire

Vanaf 1 november vliegt TUIfly 3 keer per week naar Bonaire en wordt de capaciteit naar Bonaire verder uitgebreid. Bonaire kan hierdoor een flink
groter aantal TUI vakantiegangers gaan verwelkomen in 2016. Alle vluchten worden uitgevoerd met de comfortabele Boeing 787 Dreamliner. De vluchten vinden plaats op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

TUI steeds actiever op Bonaire
De drie vluchten naar Bonaire trekken steeds meer toeristen naar het eiland en dat komt de werkgelegenheid ten goede. Directeur van BONHATA, Irene Dingjan is blij dat TUI met haar organisatie op Curaçao zich recent heeft aangesloten bij de Bonaire Hotel and Tourism Association om zo een nog bredere samenwerking te creëren. “Tourism Corporation Bonaire en BONHATA zijn verheugd met de uitbreiding van het aantal vluchten naar Bonaire. De bestemming heeft al vele jaren een goede relatie met TUI en kijkt uit naar het ontvangen van extra passagiers uit Nederland”, aldus Malinda Hassell, Marketing Manager van TCB.

Deel dit artikel