Kunst, Cultuur en muziek

Fundashon HistorikoKultural Boneriano zoekt vrijwilligers

De Fundashon HistorikoKultural Boneriano (FuHiKuBo) is een stichting die zich inzet voor het behoud van de geschiedenis en cultuur van Bonaire. Tot dusver werkt FuhikuBo vooral met ‘lokale’ vrijwilligers, de bedoeling is ook Europese Nederlanders meer bij het behoud van cultuur en geschiedenis te betrekken.

Vandaar dat de stichting Europese Nederlanders zoekt voor vrijwilligerswerkzaamheden als het archiveren van documenten en het digitaliseren van foto’s. Dat werk kan thuis worden gedaan. Iedere week een dag of dagdeel, in één keer een paar dagen achter elkaar, alleen of met vrienden. Alle hulp is welkom. Als start krijgen de vrijwilligers gratis de cursus Geschiedenis en Cultuur van Bonaire aangeboden, deze wordt door Boi Antoin gegeven. U kunt zich als vrijwilliger aanmelden via fuhikubo@gmail.com of b.antoin.extra@gmail.com.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo