Natuur

Aanstelling manager Washington Slagbaai National Park

Het bestuur van STINAPA heeft per 1 juli  2015 de heer Paulo Bertuol benoemd als manager van Washington Slagbaai National Park.

De heer Bertuol is al drie jaar in dienst bij STINAPA als wetenschapper/onderzoeker bij de afdeling N&HRU-Natural&Historic Resources Unit. Hij kent daarom de problematiek van STINAPA goed en is uitstekend op de hoogte van de conservering en de bescherming van de natuur en het natuurbeheer op Bonaire.

De heer Bertuol heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan als manager van het Washington Slagbaai National Park. 

De heer Bertuol is een bioloog en heeft ook een Master Degree in Science and Environmental Technology van de Univerdidade do Vale do Itajaí in Brazilië. Hij is Braziliaan van geboorte en is gehuwd met Elise Galitzki.

Deel dit artikel