Vakantie & Toerisme

Winnaars van de BONHATA “I love Bonaire” Sticker Campagne

Twee inwoners van Bonaire ontvingen de door hun gewonnen prijzen van de “I love Bonaire” sticker campagne die momenteel draait ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Bonaire Hotel & Tourism Association (BONHATA). Door het plaatsen van de ilovebonaire.com bumpersticker op de auto hebben inwoners van Bonaire niet alleen een kans om een leuke prijzen te winnen, maar wordt ook de liefde voor Bonaire met onze gemeenschap gedeeld. Gelukkige winnaars tot nu toe zijn Javier Obersi die een MCB geld kaart gewonnen heeft en Win Martha, die een weekend verblijf voor twee personen bij Captain Don’s Habitat gewonnen heeft. BONHATA feliciteert deze winnaars en moedigt iedereen aan om met de campagne mee te doen, omdat er nog mooie prijzen worden weggegeven.

BONHATA heeft momenteel ook een sticker campagne voor de toeristen die Bonaire bezoeken. Ze hebben de mogelijkheid om een ​​week verblijf te winnen in het prachtige Bellafonte Luxury Oceanfront Hotel.

Voor meer informatie over deze campagne kunt u terecht op: www.facebook.com/bonhata

Voor meer informatie over de “I love Bonaire” Stikker Campaign en BONHATA, neem contact met ons tijdens kantooruren op +599 717 5134 of per mail: info@bonhata.org

Pictures:

Prize winner Javier Obersi with Lucy Diaz from MCB Bonaire.

Prize winner Win Martha with Claire Sealy, general manager at Captain Don’s Habitat.

Deel dit artikel