Veiligheid & openbare orde

Vechtpartij tussen groep jongeren en een man

Op vrijdag 7 augustus, vond omstreeks 22.45 uur een vechtpartij plaats in de Kaya Rincon, ter hoogte van het politiebureau. Een grote groep jongeren vocht met een man. Het slachtoffer met initialen E.E.H. bleef op de grond liggen, waarschijnlijk bewusteloos.

Op het moment dat de politie en ambulance ter plekke kwamen, stond het slachtoffer op en sprak met de politie en het ambulancepersoneel. Tijdens deze bemiddeling tussen beide partijen, lokte het slachtoffer zelf de andere partij uit met het gevolg dat ze weer begonnen te vechten.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De reden van de vechtpartij is waarschijnlijk dat het slachtoffer diefstal had gepleegd en de andere partij toen de wet in eigen handen nam.

Deel dit artikel