Veiligheid & openbare orde

Twee verkeersongevallen afgelopen zaterdag

Op zaterdag 8 augustus vond omstreeks 12.00 uur een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Kaminda Turístiko. Vermoedelijk week de chauffeur van de scooter uit voor een steen op de weg en kwam in de berm terecht. Met het gevolg dat hij viel en hierbij zijn sleutelbeen brak. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Tevens vond omstreeks 20.00 uur een aanrijding plaats tussen drie auto’s op de kruising van de Kaya Korona en Kaya dr. J.G. Hernandez. Auto 1 reed op de Kaya Korona in de noordelijke richting ter hoogte van de T-kruising met de Kaya dr. J.G. Hernandez, toen auto 2, die in de zuidelijke richting reed, linksaf de Kaya dr. J.G. Hernandez insloeg. Auto 1 kon niet meer remmen en botste tegen auto 2. Auto 3 die op de Kaya dr. J.G. Hernandez stond te wachten om de Kaya Korona op te rijden, werd ook door auto 2 aangereden. De bijrijder van auto 1 had een kap wond aan haar voorhoofd opgelopen en werd door het ambulancepersoneel ter plekke behandeld.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo