Nutsvoorzieningen

Gasachterstand Bonaire weggewerkt

Curoil heeft bekend gemaakt dat de gasachterstand op Bonaire volledig is weggewerkt. Ook geeft Curoil aan dat vanaf heden gasflessen van 20 pond en 100 pond direct leverbaar zijn. Resultaten die conform het Memorandum of Understanding (MoU) tussen Curoil en het BC zijn behaald.

Het bestuurscollege reageert uitermate positief op het bericht van Curoil; ,,We zijn erg tevreden met de behaalde resultaten.  Ons doel was om in eerste instantie een korte termijn oplossing te bieden voor de bevolking en dat is bij dezen gelukt. De bevolking kan door de gezamenlijke inzet met Curoil de resultaten direct voelen. Als college verzoeken we de consumentenbond graag of zij dit kunnen beamen’’, zo stelt gedeputeerde Abraham.

Momenteel werken het het BC en Curoil aan de realisatie van de overige afspraken die zijn gemaakt. De bouw van een vulstation behoort tot een van de doelstellingen om te komen tot een duurzame en kwalitatieve oplossing.

Deel dit artikel