Vakantie & Toerisme

BONHATA viert 35 jarig bestaan

Opgericht in 1980 en nu reeds 35 jaar vertegenwoordiger van de toeristische sector op Bonaire viert BONHATA op 16 juli haar verjaardag. Die dag is de kick off van een sticker campagne waarbij deelnemers een kans maken om een aantal fantastische prijzen te winnen.

Door het plaatsen van de ilovebonaire.com bumpersticker op uw auto hebben inwoners van Bonaire niet alleen een kans om een grote prijs te winnen, zoals een weekendje weg, moneycards en nog veel meer, maar je zal ook de liefde voor Bonaire met onze gemeenschap delen.

De stickers zijn verkrijgbaar bij alle BONHATA leden, bezoek www.ilovebonaire.com om uit te vinden welk lid in jou buurt is zodat u ook een “I love Bonaire” sticker kan plaatsen op uw auto. Elke week zal BONHATA een winnaar selecteren wiens nummerplaat is gefotografeerd, die foto wordt op de BONHATA Facebook-pagina geplaatst.
De hoofdprijs is een gloednieuwe Samsung Galaxy S6 aangeboden door onze trots lid Digicel Bonaire.

Voor meer informatie over het “I Love Bonaire” sticker campagne en BONHATA kunt u contact met ons tijdens kantooruren op +599 717 5134 of via e-mail info@bonhata.org

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo