Veiligheid & openbare orde

Aanrijdingen op verschillende punten op het eiland

Op vrijdag 3 juli vond omstreeks 5.00 uur een aanrijding plaats op de Kaya Pos di Amor. Een pick-up reed tegen de muur van een woning. De bestuurder van de pick-up werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Op zondag 5 juli vond omstreeks 17.30 uur een aanrijding tussen een auto en een motor plaats op de Kaya Internashonal nabij Donkey Beach. Een auto die bij het strand langs de weg geparkeerd stond maakte een u-turn. Op dat moment kwam de motor aan en reed tegen de auto aan. De bestuurder van de motor is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Rocargo

Op dinsdag 6 juli was er een aanrijding tussen drie auto’s op de Kaya Internashonal. Eén van de inzittenden had last van zijn nek en de ambulance werd in kennis gesteld om ter plekke te gaan.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo