Onderwijs

Hans Kuilder draagt leiding RCN/OCW over aan Nolly Oleana

Diensthoofd Hans Kuilder draagt, na drie jaar leiding te hebben gegeven aan het Caribisch Nederlandse onderdeel van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (RCN/OCW), met trots de leiding van de afdeling over aan Reynolds (Nolly) Oleana.

Nolly Oleana is sinds mei 2011 werkzaam bij RCN/OCW en was de afgelopen twee jaar plaatsvervangend afdelingshoofd. Uit een selectieprocedure met kandidaten uit zowel Europees als Caribisch Nederland kwam Nolly naar voren als de meest geschikte kandidaat voor deze functie. Nolly is een bekend gezicht in de onderwijswereld van de eilanden. Hij begon zijn carrière als docent Wis- en Scheikundekunde aan de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) waar hij vervolgens diverse managementposities bekleedde. In zijn politiek actieve periode was hij minister van Onderwijs voor de Nederlandse Antillen gedeputeerde van Onderwijs voor Bonaire. OCW is er van overtuigd dat Nolly, met zijn omvangrijke kennis van het onderwijs en zijn brede netwerk, de juiste persoon is om aan het roer van RCN/OCW de verbetertrajecten in het Caribisch Nederlandse onderwijs verder gestalte te helpen geven.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo